Vedem tot mai des acele „quotes” sau citate motivationale despre increderea in propria persoana, despre cat de mult conteaza in viata si despre cat de putine persoane realizeaza acest lucru. Citim despre faptul ca pana nu ne simtim bine in propria piele si nu ne iubim pe noi insine, nu vom reusi sa ne deschidem in fata altor persoane, si efectiv nu le dam sansa sa ne cunoasca cu adevarat. Societatea a creat un tipar si e trist sa vedem ca daca cumva nu ne incadram acolo, nu suntem cum ar trebui sa fim. Fiecare dintre noi, fara nicio exceptie, are ceva deosebit, ceva unic. Sta in puterea noastra sa fructificam acel ceva si automat, sa ne facem existenta mai usoara. Probabil va ganditi : „bine ca ne dai tu lectii, pozand in lenjerie” , ei bine , exact despre asta este vorba : sa trecem peste preconceptii, si sa ne acceptam asa cum suntem. Am ales sa vorbesc despre acest subiect acum din mai multe motive, iar cel mai important dintre ele este simplul fapt ca cele mai multe dintre noi au complexe legate de corp. Si eu am nenumarate lucruri pe care as dori sa le schimb, insa nu am sa discut despre ele pentru ca exact asta e ideea, sa vedem lucrurile bune si nu minusurile 🙂

Al doilea motiv in ordinea importantei e ca peste cateva zile e trecerea dintre ani si incep rezolutiile pentru anul 2017. Haideti sa ne pretuim mai mult, sa ne propunem sa fim mai buni, sa schimbam ce putem schimba si sa acceptam ceea ce ne face unici. Va garantez ca energia pozitiva atrage energie pozitiva, si o sa va convingeti singuri/singure de asta!

Si pentru ca in titlu va intrebam ce anume va ofera incredere in propria persoana, am sa va raspund ce functioneaza la mine. O baie fierbinte cu o carte buna, uleiul de cocos intins pe pielea inca umeda si o lenjerie fina, de dantela, lucrata pe masurile mele.

Va doresc un An Nou Fericit si plin de iubire!

 

 

1-untitledimg_8911-edit

2-untitledimg_8950-edit

1-untitledimg_8967-edit

3-untitledimg_8997-edit

4-untitledimg_9016-edit

5-untitledimg_9042-edit

6-untitledimg_9054-edit 7-untitledimg_9079-edit

 

9-untitledimg_9102-edit

10-untitledimg_9147-edit

12-untitledimg_9165-edit

Multumesc Romulus Opriscan pentru poze si Pensiunea Karlhof din Sebes pentru locatie

Lenjeria o puteti gasi aici : UKISCREATOR

3343 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email