IMG_9798

 

 

Buna fetelor! Am decis sa abordez mai multe subiecte despre make-up, aici pe blog, si am sa incep cu cel mai controversat, sa zic asa, contouring-ul. Datoria milioanelor de make-up artisti de pe Youtube toata lumea e in tema cu trucurile si metodele de aplicare a machiajului, iar asta nu este un lucru rau. Problema e ca daca urmariti un tutorial care nu e tocmai reusit sau nu dati suficienta atentie,riscati sa treceti usor de la „wow” la „bau” 🙂

Ce este de fapt acest countouring? E o tehnica folosita foarte des in cadrul sedintelor foto sau prezentarilor de moda, care mai nou a intrat in rutina zilnica a multor doritoare de fata perfecta, tehnica prin care poti sa dai o alta forma fetei cu ajutorul umbrelor si sa-i evidentiezi structura prin iluminare. Ceea ce multe dintre noi ignora e faptul ca pentru poze se foloseste o anumita intensitate, iar pentru a purta zilnic acest machiaj si a creea aceasta iluzie optica, trecerile trebuie sa fie foarte subtile, in niciun caz linii trasate vizibil pe fata. O alta greseala e alegerea texturilor; pentru contur trebuie alese texturi mate iar pentru iluminare sidefate, deci bronzer-ul care il folositi pe timpul verii nu o sa va fie de mare ajutor. Nu uitati ca nuantele alese trebuie sa creeze ideea de umbra. Pentru cele care isi doresc un efect foarte subtil, puteti folosi doua nuante de fon de ten, un mai deschisa in zona centrala a fetei si alta putin mai inchisa pe lateral. De luat in calcul e faptul ca puteti realiza acest tip de machiaj atat cu structuri cremoase cat si cu cele pudrate. Eu le prefer pe cele cremoase fiindca efectul nu e atat de tern ca cel lasat de pudra, si e mult mai usor sa ne „jucam” cu ele .Mi-am comandat recent kit-ul de contouring de la Anastasia Beverly Hills in nuanta light si sunt indragostita de el!

IMG_9806

 

IMG_9805

IMG_9809

IMG_9820

 

IMG_9861

 

IMG_9854

 

Pentru acest machiaj am folosit primer-ul de la Outdoor Girl (care il puteti gasi pe www.cupio.ro) apoi am aplicat cu buretelul fondul de ten de la Mac. Peste, am trasat conturul cu kit-ul de la Anastasia , care l-am blenduit cu ajutorul buretelului usor umezit. Am fixat machiajul cu pudra pulbere de la Mac si Banana Powder. Sprancenele le-am conturat cu Aqua Seal de la Makeup Forever iar pentru ochi am folosit farduri in nuante de maro si  auriu de la Mac. Preferatul meu e creionul de buze de la Too Faced, Color Bomb , care are si efect de volum. Daca aveti intrebari, va astept cu drag!

O zi frumoasa! Va pup! 😀

IMG_9823

 

4569 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email