photo credit : Cornel Petrus
photo credit : Cornel Petrus

 

Fetelor, trebuie sa incep prin a va spune ca am avut o saptamana de vis la Sibiu, am ramas foarte impresionata de tot ceea ce inseamna Feeric Fashion Days , de oamenii pe care i-am cunoscut si de profesionalismul de care au dat dovada, si sper din suflet sa reusesc sa va redau cat mai mult din ceea ce am simtit si trait alaturi de echipa care a facut posibil acest fenomen.

Marti dimineata, chiar dupa ce am terminat postarea despre Feeric Fashion Days la Alba Iulia, am plecat grabita spre Sibiu, sa ajung in timp la Feeric Venue, la prezentarea care avea sa deschida festivalul intr-un ton foarte sensibil, si anume Atipic Beauty. 12 modele in scaune rulante au defilat pe pasarela alaturi de 12 personalitati din lumea modei, printre care Anama Fereirra, presedintele celei mai mari agentii de modele din Argentina, Sonia Rondini, jurnalist de moda din Roma, Myra Postolache reprezentant FTL Moda New York, vedeta Dana Savuica, Catalina Magee, editor in chief Trend Prive Magazine, vicepresedinta Feeric Fashion Days, Landiana Cerciu si fashion bloggerii Ioana Grama, Carmen Negoita, Ioana Chisiu, Sandra Bendre si Andreea Cordea. Fara sa exagerez cu nimic, am avut lacrimi in ochi pe durata intregii prezentari, e uimitor cata putere si dorinta de viata au aceste tinere, care tot ce isi doresc e ca tara noastra sa le ofere o infrastructura accesibila si persoanelor in scaune rulante. Acest eveniment este un concept al asociatiei Open your heart si fundatia Mitichi.

 

 

 

11700873_960724683978907_3839893609534457174_n-horz

Dupa aceasta lectie de viata, am plecat spre Hotel Continental sa imi duc bagajele si sa ma pregatesc pentru urmatoarea prezentare care avea loc in curtea interioara a Muzeului de Istorie – Casa Altemberger, o colectie de toamna-iarna a brand-ului Concepto. Ada si Ane Feher, cele doua creatoare din spatele acestui brand, au realizat o colectie plina de culoare si exuberanta iar decorul si coregrafia au contribuit ca aceasta sa fie intradevar spectaculoasa.

Concepto
Concepto

Cea de-a 3a prezentare din prima zi a Feeric Fashion Days a fost la Palatul de vara al Baonului Samuel von Brukenthal din Avrig, o locatie de vis unde am admirat colectia celor doi designeri argentinieni Diego de Biase si Eduardo Perez creatorii brandului Sarah Jessy Jones. Texturile vaporoase si culorile vibrante s-au potrivit de minune cu somptuosul decor al palatului.

Sarah Jessy Jones
Sarah Jessy Jones

Pentru ultima prezentare a serii ne-am intors la Feeric Venue , unde Andra Handaric ne-a suprins placut cu o colectie mixta, in care toate piesele au fost negre, colectie care pe mine m-a cucerit la prima vedere. Modul in care a fost pusa in scena a fost impresionant, prezentarea desfasurandu-se pe sunet de toaca. Stylingul mi-a placut de asemenea foarte mult, atat partea de make-up cat si hairstyle, sprancenele si radacina parului fiind acoperite cu alb.

Andra Handaric
Andra Handaric

Cea de-a doua zi a Feeric Fashion Days incepe mai devreme, la ora 11 a avut loc prima prezentare intr-o locatie inedita, si anume pe Aeroportul Sibiu. Modelele, care au purtat creeatiile brand-urilor Parlor, Nissa, Murmur, Concepto si multe altele, au coborat dintr-un avion al companiei BlueAir si au avut pista Aeroportului drept catwalk. Brand-ul sibian All for Art a pregatit aceasta colectie, in magazinul lor aflandu-se colectiile designerilor romani.

All for Art
All for Art

11709564_961120000606042_6878935301746057870_n

 

Am plecat sa luam pranzul la Tango cu fetele iar apoi la hotel, sa ne ascundem putin de arsita de afara. Incepand cu  ora 16:00 am fost invitate la un cocktail pe terasa restaurantului Villa . Urmatoarea prezentare urma sa aiba loc la ora 19:00 , in curtea Colegiului Samuel von Brukenthal din Piata Huet. Bianca Popp a prezentat o colectie impresionanta black and white la porticul Bisericii Evanghelice.

Bianca Popp
Bianca Popp

Seara de miercuri ne aduce iar in Feeric Venue pentru cele patru prezentari realizate de Mihher, Go-Style, Spencer si Lise Charmel si bineinteles pentru after party unde l-am avut la pupitru pe Dan Apetrei.

Mihher
Mihher
Go Style
Go Style
Spencer
Spencer
Lise Charmel
Lise Charmel

Pentru mai multe detalii:

www.feeric.ro

Feeric Fashion Days

 

1663 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email