makeup2-horz

Daca ar fi sa descriu acest machiaj in cateva cuvinte „eyeliner si gene false”, sigur v-ar duce cu gandul la un machiaj foarte dramatic, insa trebuie sa nu uitam ca orice tip de machiaj poate fi adaptat pentru o anumita ocazie. Daca as fi dorit sa il port seara, foloseam o nuanta mult mai intensa pentru ruj, iar linia eyelinerului era mult mai groasa si probabil putin mai lunga.

Pentru acest machiaj am folosit ca baza o crema cu vitamina E de la The Body Shop, e foarte usoara si poate fi folosita si daca aveti un ten mixt sau gras. Am aplicat fondul de ten , Sebum Control de la Paese cu buretelul de la Cupio, umezit inainte. Am folosit kit-ul crema de la Anastasia Beverly Hills in nuanta Light pentru a realiza corectiile fetei si am fixat cu pudra Blot Powder de la Mac. Sprancenele le-am conturat cu Aqua Brow de la Makeup Forever nr 15. Ca baza pentru pleoape am folosit Shadow Insurance de la Too Faced peste care am aplicat trei nuante din paleta Naked 3 – Strange (pe toata pleoapa), Nooner (in pliul pleoapei) si Trick (pe pleoapa mobila). Eyelinerul folosit e tip carioca, Semi-permanet eyeliner de la Melkior. Am aplicat gene false de la Cupio, atat pe pleoapa superioara ( Nr 320) cat si pe cea inferioara (Nr 321) cu ajutorul lipiciului negru tot de la Cupio. Pe buze am folosit ca baza balsamul de la Melkior, apoi am aplicat rujul Lip Stain de la Sephora in nuanta 06. Pentru conturarea pometilor si ca iluminator am folosit paleta de la Sleek Face Form in nuanta Light 373.

IMG_3923

 

Si pentru ca nu am mai pus la cale demult un concurs, Cupio va face o surpriza : trebuie sa dati share acestui articol la voi pe wall, sa lasati un comentariu la articol, si like paginii oficiale Cupio pe facebook. Concursul se desfasoara pana duminica, 24 ianuarie, iar ca premii avem pentru voi 3 perechi de gene false, Nr 320!  Va pup!

 

makeup1

Be kind to one, another!

3113 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email