Alergam toti in cautarea cadoului perfect, suntem agitati sa terminam curatenia, mancarea si probabil ne evervam ca inca nu a nins, ca apoi, sa constatam ca nu am intrat in spiritul sarbatorilor si nu simtim Craciunul ca in alti ani..Toti cei care au copilarit in anii ’80-’90 stiu la ce ma refer, tot ce puneam in brad era facut de noi la lucru manual, bomboanele nu lipseau niciodata, portcalele sub brad, si multa liniste si fericire in casa. Odata cu progresul tehnic au venit neajunsurile de natura emotionala, e adevarat, dar daca reusim sa intelegem ce se intampla, ar trebui sa putem sa reactionam ca atare, sa ne rupem de rutina zilnica, de stresul auto-indus, si sa ne relaxam alaturi de cei dragi, sa ne bucuram de tot ce se intampla, sa constientizam mai mult cat suntem de norocosi sa ii avem alaturi.
Pentru mine, Craciunul e sarbatoarea care o petrec in familie, alaturi de cei dragi, intr-un cadru cat mai intim. Nu am „gustat” niciodata cluburile in perioada asta, eu cred ca putem gasi orice prilej sa dansam in club, dar de Craciun vreau sa fiu acasa. Vreau sa ma uit peste pozele de cand eram mici si sa rad amintindu-mi diferite intamplari, vreau sa mananc mancarea gatita de mama si sa impartim cadourile care le-am pregatit pentru fiecare. Vreau ca in dimineata de Craciun sa simt acea bucurie in suflet care o simteam in copilarie,  sa simt miros de brad si scortisoara si sa ma deconectez de toate gandurile de peste an.
Va doresc si voua la fel, sa aveti parte numai de momente frumoase si sa le traiti la intensitate maxima, alaturi de cei dragi, sa va bucurati de ei si sa fiti siguri ca simt si ei asta. Sa fie Craciunul o sarbatoare a sufletului, si sa va aduca multa liniste si implinire.

Multumesc Flavius Fulea pentru poze!
Sarbatori Fericite!
733 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email