Hello fetelor, si bine v-am regasit <3 Mi-a fost foarte dor sa scriu, si acum am gasit un prilej foarte bun, si anume sa va povestesc cum a fost la primul atelier de make-up care l-am organizat, in sfarsiiiiit , dupa lungi perioade de dezbateri. Imi doream sa pun la cale acest eveniment de ceva vreme dar nu eram sigura cum va fi primit in Alba, daca sunt sau nu doritoare si daca ma voi ridica si eu la inaltimea asteptarilor mele. Spun asta pentru ca nu as fi vrut sa il fac daca nu credeam ca am ceva sa spun, ca fetele vor pleca cu informatii utile, insa grija mea era daca o sa reusesc sa le explic in mod corect si sa le incurajez sa incerce si chestii noi.
        Am profitat de faptul ca in aceasta perioada nu sunt ocupata , de cand am intrat in Postul Craciunului , si am pus totul  la cale, cu ajutorul fetelor de la Glamour Events. Am ales locatia, am gandit afisul (multumesc Calin ), am creat eventul pe facebook si asa au inceput primele emotii :)) Ne-am gandit sa organizam si o tombola cu premii, si ne-au ajutat cei de la Oriflame, Apidava, Zen Gym, Handmade with love, by Lia (multumesc Lia pentru implicare :* ) Domeniile Boieru si Glamour Events, si da, pachetelele au fost consistente 😀
        Cu toate ca vremea nu a tinut deloc cu noi, si a plouat continuu toata ziua, am avut placerea sa vorbesc pentru aproximativ 40 de persoane interesate de frumos. Pentru inceput, m-am gandit sa abordez un subiect important din punctul meu de vedere, si anume, ingrijirea tenului pe timp de iarna, si toti pasii de baza pentru a-i mentine un aspect fresh, si a-l proteja de temperaturile scazute si restul factorilor externi. Am ales prin tragere la sorti pe una din participante, ca model, pentru a prezenta un machiaj natural, de zi, iar reprezentanta Oriflame care a fost alaturi de mine, Mihaela, a pregatit baza unei alte participante, pentru care m-am gandit la un machiaj smokey, ca inspiratie pentru sarbatori. Briosele si vinul nu au lipsit de la eveniment, sper ca fetele s-au simtit bine, toata echipa de la Framm’s a fost de vis, ne-au ajutat foarte mult si vreau sa le multumesc din suflet.
         L-am numit atelier pentru ca mi-am dorit sa fie interactiv si sa le ofer posibilitatea fetelor de a pune tot felul de intrebari pentru a-si spulbera miturile legate de machiaj. Daaaar, mi-au ramas inca multe de povestit si de lamurit, si sper sa ne vedem in numar la fel de mare la urmatorul eveniment.
       Dragele mele, daca aveti intrebari sau doriti sa va prezint anumite „secrete” va astept ,cu drag ,aici sugestiile.
Multumesc Flavius Fulea pentru poze si Adela Ruja pentru hairstyle !
O zi frumoasa!
978 Total vizualizari 1 Vizualizari astazi
Nu fi egoista, share:)Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email